У Рівному на благодійному велопробігу зібрали ₴300 тисяч для військових

У Рівному на благодійному велопробігу зібрали ₴300 тисяч для військових

Фото
Укрінформ
У Рівному учасники благодійного велопробігу, ініційованого медиками, зібрали 300 тисяч гривень для військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська ОДА.

«Сотня учасників благодійного велопробігу зібрали необхідні 300 тисяч гривень. Зібрані кошти витратять на закупівлю мобільного лазне-прального комплексу для 66 бригади ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, благодійний велопробіг «Миру і Здоров’я – DEUS VULT – це традиційна соціальна ініціатива колективу Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.

Цього року дистанцію у 20+ кілометрів подолали 106 любителів велоспорту. Серед учасників були як професіонали, для яких такий маршрут не є складним, так і початківці.

Як інформують в ОДА, вдруге до ініціативи долучилися медики з обласної дитячої лікарні та вперше – Центральної міської лікарні, Рівненського перинатального центру, обласного протипухлинного центру, обласного шкірно-венерологічного диспансеру та Костопільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Читайте також: У Львові вшосте провели велопробіг для збору коштів на дитячий медцентр

Традиційно учасниками велопробігу стали працівники Головного управління ДСНС та Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Додатково організатори підготували благодійний ярмарок, виручені кошти з якого теж поповнили скарбничку збору.

Директор Рівненської обласної лікарні Віктор Ткач розповів, що такою ініціативою медики закликають до здорового способу життя, декларують бажання миру рідній країні, роблять особистий вклад, щодня працюючи на перемогу і долучаючись до кожної доброї справи, яку реалізовує лікарня. Він також зазначив, що тиждень тому працівники закладу передали одноденний заробіток на закупівлю дронів.

Фото: Рівненська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-