У Львові вшосте провели велопробіг для збору коштів на дитячий медцентр

У Львові вшосте провели велопробіг для збору коштів на дитячий медцентр

Фото
Укрінформ
У Львові вшосте провели велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з метою зібрати кошти на облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському дитячому медичному центрі.

Про це у Фейсбуці повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

У Львові вшосте провели велопробіг для збору коштів на дитячий медцентр / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

«У Львові вшосте відбувається велопробіг з Арсеном Мірзояном «Кручу педалі, щоб вони жили», аби зібрати кошти для дитячого медичного центру. Цього року мета події – зібрати кошти на реконструкцію та облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові», - йдеться в повідомленні.

За інформацією міськради, до благодійної події долучився мер Львова Андрій Садовий, анонсувавши перший внесок від громади міста – 500 тисяч гривень.

Читайте також: Завершився ветеранський велопробіг, учасники якого подолали понад 1,5 тисячі кілометрів

Як повідомлялося, у минулі роки велопробіги зібрали близько мільйона гривень, за які відремонтували шість палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, три кімнати кабінету функціональної діагностики та придбали п’ять інфузоматів для онкохворих дітей.

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові з ініціативи співака Арсена Мірзояна та благодійного фонду «Запорука».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-