Війська РФ за добу обстріляли 30 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Війська РФ за добу обстріляли 30 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Фото
Укрінформ
Ворожа армія вдарила по Запорізькій області 91 раз. Зруйновано 49 будинків та об'єктів інфраструктури.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

"Під ударом 30 населених пунктів – ворог здійснив 91 обстріл по Запорізькій області. Військовослужбовці РФ атакували з БПЛА Чарівне, Малинівку й Левадне, здійснили чотири РСЗВ-обстріли по Залізничному, Ольгівському, Темирівці та Полтавці, під ракетним ударом опинилися Кирпотине та Оленівка", - йдеться в дописі.

За минулу добу загарбники завдали 83 артилерійські удари по території Гуляйполя, Оріхова, Новоандріївки, Преображенки, Щербаків, Роботиного, Лугівського, Степногірська, Павлівки та інших прифронтових міст та сіл.

Читайте також: Ворог вночі обстріляв Дніпропетровщину, снарядів упав у житловий сектор

Інформація про постраждалих не надходила, однак ураження зазнали об'єкти інфраструктури, житлові будинки та господарські споруди - зафіксовано 49 повідомлень про руйнування.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП в Запорізькій області, "учора армія рф вдарила ракетою Х-35 між селами Кирпотине та Оленівка Запорізького району, пошкоджено територію об’єкта критичної інфраструктури".

Наслідки збройної агресії рф задокументували працівники поліції та СБУ. За зібраними матеріалами відкрито кримінальні провадження, правова кваліфікація – стаття 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області в новому навчальному році працюватимуть 424 школи, з яких 380 - будуть реально надавати освітні послуги, решта - відправлені в простій.

Фото: Телеграм Юрій Малашко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-