Російські війська обстріляли п'ять районів Харківщини, загинула жінка

Російські війська обстріляли п'ять районів Харківщини, загинула жінка

Фото
Укрінформ
Російська армія минулої доби обстріляла населені пункти Харківського, Ізюмського, Чугуївського, Куп'янського і Богодухівського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Зокрема, в Одноробівці Богодухівського району ворожим ударом із реактивних систем залпового вогню пошкоджені приватний житловий будинок і торговельний кіоск.

За даними голови ОВА, унаслідок обстрілу загинула 39-річна жінка, 16-річна дівчина дістала поранення.

Стан пораненої медики оцінюють як легкий, госпіталізації дівчина не потребувала.

У селі Чернещина Ізюмського району російськими обстрілами пошкоджені будівлі агропідприємства та приватні житлові будинки.

Унаслідок мінометних ударів російських військ по селу Козача Лопань Харківського району пошкоджень зазнали щонайменше п'ять приватних житлових будинків, розподільчий газопровід, торговельний кіоск і приватний автомобіль.

Під ворожими обстрілами перебували також Ветеринарне та Красне Харківського району, Огірцеве та Бударки Чугуївського району, а також Кам'янка, Дворічна, Синьківка й інші населені пункти Куп'янського району.

Читайте також: Ворог завдав 104 удари по території Запорізької області

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники за добу 69 разів обстріляли Херсонську область, убивши одного та поранивши двох місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-