Війська РФ за добу здійснили 89 обстрілів Запорізької області, загинув чоловік

Війська РФ за добу здійснили 89 обстрілів Запорізької області, загинув чоловік

Фото
Укрінформ
Ворожа армія майже 90 разів вдарила по Запорізькій області. Внаслідок атаки загинула одна людина, ще четверо отримали поранення.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

Зазначається, що за добу російські військові здійснили 89 обстрілів по території Пологівського та Василівського районів.

"Під обстріл у Кам'янському потрапив 42-річний чоловік, який, на жаль, отримав смертельні поранення, а травмовану 46-річну жінку вдалося доставити до медичної установи. У Гуляйполі постраждала 60-річна жінка та 59-річний чоловік. Крім того, поранення отримала 68-рісна жителька Новоданилівки. Всім пораненим надається необхідна допомога", - йдеться в дописі.

Зазначається, що ворог атакував з БПЛА Левадне, П'ятихатки та Лобкове, шість обстрілів з РСЗВ прийшлися по Новодарівці, Гуляйпільському та Степногірську, а 80 обстрілів з артилерії - по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Плавням, Кам'янському, Малим Щербакам та іншим селам на лінії вогню.

Читайте також: На Сумщині армія РФ здійснила п'ять обстрілів населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, 25 серпня російська армія обстріляла 26 населених пунктів Запорізької області, внаслідок чого загинув мирний житель, ще один зазнав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-