На Харківщині ворог гатив по Куп'янському району - двоє загиблих

На Харківщині ворог гатив по Куп'янському району - двоє загиблих

Фото
Укрінформ
На Харківщині минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Куп'янського району.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Куп'янського району. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Рублене, Амбарне, Бологівка, Дворічна, Синьківка, Іванівка та інші населені пункти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час ворожого обстрілу з САУ 2С7 "Піон" с. Подоли Курилівської громади Куп'янського району один зі снарядів влучив в будівлю кафе. Загинули жінка 28 років та чоловік 70 років. Зазнала поранення та була госпіталізована у важкому стані 26-річна жінка.

Читайте також: Росіяни за минулу 61 раз обстріляли Херсонщину, є загиблий

За даними поліції Харківської області, внаслідок російського обстрілу у селі Чернещині Ізюмського району пошкоджені приватні будинки.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше як 5,7 га території та знешкодили 107 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, у селі Шестакове на Харківщині під час польових робіт 51-річний тракторист отримав мінно-вибухову травму – він наїхав на протитанкову міну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-