Поліція показала наслідки ворожих ударів по Запорізькій області

Поліція показала наслідки ворожих ударів по Запорізькій області

Фото
Укрінформ
Поліція задокументувала наслідки 85 ворожих ударів по території Запорізької області.

Про це повідомляє Запорізька ОДА, передає Укрінформ.

"Усі воєнні злочини задокументовані правоохоронцями. Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж доби окупанти атакували 26 населених пунктів Запорізького, Пологівського та Василівського районів. У результаті обстрілу з РСЗВ «Град» села Мала Токмачка загинув один місцевий мешканець, ще один чоловік отримав поранення.

Напередодні військові армії РФ застосували БПЛА, реактивні системи залпового вогню, артилерію та авіацію. Загалом за добу працівники поліції зареєстрували 41 повідомлення про руйнування.

Уточнюється, що під обстрілами росіян опинилися Гуляйполе, Оріхів, Степногірськ, Залізничне, Гуляйпільське, Темирівка, Новоолександрівка, Новоандріївка, Новодарівка, Левадне, Червоне, Ольгівське, Новоданилівка, Білогір'я, Яблукове, Преображенка, Чарівне, Верхня Терса, Староукраїнка, Кам'янське, Степове, Лобкове, Малі Щербаки.

Читайте також: Росіяни тричі обстріляли прикордоння Сумщини

Як повідомлялося, в результаті обстрілу з РСЗВ «Град» Малої Токмачки Пологівського району загинув 58-річний цивільний чоловік, ще одного 59-річного постраждалого місцевого мешканця госпіталізовано до лікарні.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-