Мінцифри запускає освітньо-грантову програму «Міцність» для підприємців із трьох областей

Мінцифри запускає освітньо-грантову програму «Міцність» для підприємців із трьох областей

Укрінформ
Двадцять представників малого та середнього бізнесу з Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей зможуть отримати гранти на розвиток своєї справи після проходження освітньо-грантової програми "Міцність".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

"У межах програми «Міцність» передбачається проведення комплексу освітніх і психологічних офлайн-заходів у центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі та Кривому Розі, а також в онлайн-форматі від центру підтримки підприємців у Харкові. За результатами проходження програми та створення власної стратегії відновлення бізнесу й нових робочих місць буде обрано 20 найпрогресивніших учасників проєкту, кожен з яких отримає фінансову допомогу в $3000", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінцифри планує створити Армії РЕБ та роботів

Допомога призначатиметься для покриття витрат на закупівлю нового обладнання, ремонт приміщення, запасів сировини та інших необхідних витрат для розвитку бізнесу.

Повідомляється, що навчальна частина програми передбачає інтенсивні воркшопи, майстер-класи, лекції та семінари, на яких учасники зможуть розвинути практичні навички щодо планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, бухгалтерського та фінансового менеджменту, електронної комерції, розвитку інноваційних технологій та психологічної стійкості. «Міцність» передбачає індивідуальні та групові консультації з лекторами й менторську підтримку під час навчання й після його завершення.

"Нова освітньо-грантова програма дасть змогу 60 малим і середнім підприємствам здобути необхідні знання та фінансову підтримку для забезпечення робочих місць, підвищення конкурентоспроможності та економічного розвитку регіонів", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Мінцифри повернуло у «Дію» послугу зміни місця проживання - сервіс доступний не для всіх

Дедлайн подання заявки на порталі "Дія.Бізнес" — 8 вересня 2023 року.

Як повідомлялося, Міністерство цифрової трансформації в межах проєкту Дія.Бізнес, запущеного у травні 2021 року, відкрило 14 центрів підтримки підприємців, а також надало 40 тисяч безоплатних консультацій для українців за 16 напрямами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-