Командира підрозділу «міліції ЛНР» засудили до 10 років в'язниці

Командира підрозділу «міліції ЛНР» засудили до 10 років в'язниці

Фото
Укрінформ
За матеріалами СБУ термін за ґратами отримав ще один бойовик окупаційних військ, захоплений українськими військовими у боях на сході України.

Як передає Укрінформ, про це 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях повідомило у Фейсбуці.

«Житель Перевальського району командував підрозділом, який брав участь у боях у Донецькій та Луганській областях. У полон потрапив у червні 2023 року під час виконання бойового завдання під Бахмутом. Слідством доведено вчинення ним посягання на територіальну цілісність України та участь у незаконних збройних формуваннях (ч. 2 ст. 110 та ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України). Бойовика засуджено до 10 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві до 15 років ув’язнення засудили двох бойовиків «Л/ДНР»

Правопорушник надав слідчим СБУ свідчення щодо своєї участі у збройних формуваннях країни-агресора, своїх командирів, отриманих наказів тощо.

Досудове розслідування проводили слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури.

Як повідомляв пресцентр СБУ, Служба безпеки повідомила про підозру п’яти російським десантникам, які розстріляли авто з киянином під час окупації Бучі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-