Російські військові за добу атакували три райони Харківщини, поранена жінка

Російські військові за добу атакували три райони Харківщини, поранена жінка

Укрінформ
Російські військової минулої доби обстрілювали населені пункти Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Вчора ввечері, близько 20:30, ворог завдав удару двома ракетами (попередньо, С-300) по смт Чкалівське Чугуївського району. Зафіксовано влучання двох ракет поряд з адмінбудівлею, в якій знаходяться будинок культури, кафе, селищна рада та спортивна зала. Будівля пошкоджена", - зазначив він.

Минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння росіяни обстрілювали населені пункти Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів, повідомив Синєгубов.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілу із РСЗВ "Ураган" села Шийківка Ізюмського району пошкоджено 5 приватних будинків. З пораненням була госпіталізована у стані середньої тяжкості жінка віком 65 років.

У Чернещині Ізюмського району пошкоджені приватні будинки.

Читайте також: Ворог за добу 72 рази обстріляв Херсонщину, є загиблий

У Новосергіївці Ізюмського району та Глушківці Куп'янського району через обстріли сталися пожежі в полях, повідомив голова ОВА.

Як додав Синєгубов, піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій за добу обстежили більш як 7,5 га території Харківщини та знешкодили 57 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, за словами Синєгубова, попри активні бойові дії на Куп'янському напрямку жодного населеного пункту на Харківщині ЗСУ не втратили.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-