Обов’язкова евакуація з Куп’янського району необхідна через постійні обстріли – ОВА

Обов’язкова евакуація з Куп’янського району необхідна через постійні обстріли – ОВА

Укрінформ
На Куп’янському напрямку лінія фронту не змінилася, хоча армія РФ не припиняє штурми. Обов’язкова евакуація з частини Куп’янського району не пов’язана з ризиком повторного захоплення територій, а необхідна через постійні обстріли цивільного населення.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” сказав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, передає кореспондент Укрінформу.

“Населені пункти Синьківка, Кислівка, Андріївка - ворог щодобово продовжує спроби свого наступу. Отримує гідну відсіч від збройних сил. Тримається лінія фронту, нема просування в Харківській області у ворога”, - сказав Іванов.

Читайте також: Із Купянського району за добу евакуювали 111 людей

Заступник начальника ОВА зазначив, що обов’язкова евакуація з частини Куп’янського району не пов’язана з ризиком повторного захоплення територій, а необхідна через постійні обстріли цивільного населення.

Він зауважив, що минулої доби місто Куп’янськ зазнало артилерійських і мінометних обстрілів, які завдали значних руйнувань.

Читайте також: Ворог намагається атакувати на Лимано-Купянському напрямку - за добу понад 400 обстрілів

Як повідомлялося, протягом доби із Куп’янського району евакуювали 111 людей, з них - 36 дітей та 4 особи з інвалідністю. Загалом, починаючи з 9 серпня, у більш безпечні місця вивезли 204 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-