На Херсонщині оголосили день жалоби за загиблими через російські обстріли

На Херсонщині оголосили день жалоби за загиблими через російські обстріли

Укрінформ
На Херсонщині 14 серпня оголосили днем жалоби за загиблими внаслідок російських обстрілів, за останніми даними загинули семеро людей, дев'ятеро - поранені.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Завтра на Херсонщині – День жалоби за вбитими Росією. Станом на зараз семеро загиблих, девʼятеро людей — поранені. Сьогодні Херсонщина здригнулася від страшних звісток. Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка. Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя", - написав він.

Прокудін зазначив, що у Станіславі через ворожий удар загинув пастор християнської церкви Тачишвілі Микола Миколайович та його односелець.

Читайте також: Війська РФ за добу випустили по Херсонщині 365 снарядів, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 13 серпня росіяни вдарили по селу Станіслав із РСЗВ. Загинули дві людини, також є поранений.

У Широкій Балці внаслідок артилерійського обстрілу загинув місцевий житель, а також сім’я - чоловік, дружина і донька, якій було 23 дні від народження. 12-річний син помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-