Помер рятувальник Віталій Кінц, який постраждав у ході ліквідації наслідків обстрілу Покровська

Помер рятувальник Віталій Кінц, який постраждав у ході ліквідації наслідків обстрілу Покровська

Укрінформ
Вночі помер полковник служби цивільного захисту Віталій Кінц, який постраждав під час ліквідації наслідків обстрілу у Покровську на Донеччині.

Про це у Телеграміповідомляє ДСНС України, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі назавжди зупинилося серце начальника 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Донецькій області полковника служби цивільного захисту Віталія Кінца, який постраждав під час ліквідації наслідків обстрілу в м. Покровськ», - повідомляє ДСНС України.

За їхньою інформацією, Віталій Кінц отримав важкі поранення і лікарі відчайдушно боролись за його життя.

«Сім'я рятувальників назавжди запам'ятає Віталія Володимировича як світлу людину, сміливого та людяного керівника, справжнього професіонала своєї справи, який присвятив службі значну частину свого життя та вклав у неї свою душу. Немає слів, щоб передати ними усю гіркоту втрати», - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 7 серпня російська армія двічі вдарила ракетами з комплексу «Іскандер» по місту Покровськ Донецької області, влучивши по житловій багатоповерхівці, а потім - по рятувальниках і правоохоронцях, які прибули на місце події. За попередньою інформацією, семеро осіб загинули, в тому числі один співробітник ДСНС, ще 82 людини постраждали. Підрозділами ДСНС було врятовано 8 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-