На Харківщині внаслідок нічного обстрілу села — двоє поранених

На Харківщині внаслідок нічного обстрілу села — двоє поранених

Укрінформ
У Харківській області вночі внаслідок обстрілу росіянами села Кіндрашівка Куп'янського району зазнали поранень 39-річна жінка та 41-річний чоловік.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, "минулої ночі, близько опівночі, внаслідок обстрілу с. Кіндрашівка Куп'янського району зазнали поранення 41-річний цивільний чоловік та 39-річна жінка".

Як зазначив Синєгубов, опівночі ворог завдав удару по Куп'янську керованою авіабомбою ФАБ-250. Пошкоджено будівлю міської ради. О 7:30 росіяни знову обстріляли Куп'янськ, пошкоджено будинок. Інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також: Росіяни за добу вбили трьох жителів Донеччини

"Протягом минулої доби росіяни масовано з використанням керованих авіабомб та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів", - зауважив голова ОВА.

Під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Петропавлівка, Першотравневе, Чернещина, Подоли, Дворічна, Масютівка та інші населені пункти. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.

Як додав Синєгубов, піротехніки ДСНС за добу знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

На Куп'янському напрямку українські оборонці відбили атаки ворога у районах Синьківки та Іванівки. Росіяни зазнали втрат.

Читайте також: За минулу добу ворог 65 разів обстріляв Херсонщину, є поранені

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби війська РФ завдали трьох ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Є загиблі і поранені цивільні, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-