Адвокати прокурора-зрадника Германа подали апеляцію до одеського суду

Адвокати прокурора-зрадника Германа подали апеляцію до одеського суду

Укрінформ
Адвокати прокурора-зрадника з Миколаєва Геннадія Германа оскаржують вирок Приморського райсуду Одеси, за яким чоловік отримав довічне ув’язнення.

Про це йдеться в ухвалі Одеського апеляційного суду, передає Укрінформ.

В документі зазначається, що суд відкрив провадження за апеляційною скаргою захисників колишнього прокурора з Миколаєва Геннадія Германа. Його визнали винним у держзраді і засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Сам Герман свою провину заперечує.

Читайте також: Смертельна ДТП на блокпосту: апеляційний суд залишив Тандира під вартою

У сторін справи є можливість до 17 серпня подати свої заперечення на апеляційну скаргу.

Дата розгляду апеляції поки не призначена.

Як повідомляв Укрінформ, за даними правоохоронців, екскерівник Миколаївської окружної прокуратури Геннадій Герман передавав спецслужбам рф за завданням кураторів інформацію про наслідки обстрілів Миколаївщини, кількість загиблих і поранених, паролі для проходження блокпостів, персональні дані військовослужбовців, фіксував роботу ДСНС з ліквідації обстрілів, збирав та надавав інформацію про місце дислокації військових підрозділів. Геннадія Германа також пов’язують з наведенням ракетного удару у березні 2022 року по казармах в Миколаєві, де загинула велика кількість військових.

28 червня 2023 року Приморський райсуд Одеси призначив йому покарання – довічне позбавлення волі з конфіскацію належного майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-