Ракетні удари по Покровську: кількість поранених зросла до 81

Ракетні удари по Покровську: кількість поранених зросла до 81

Укрінформ
Унаслідок вчорашнього ворожого обстрілу Покровська Донецької області семеро людей загинуло і 81 поранено.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Оновлені дані станом на 11:00 щодо жертв рашистського обстрілу Покровська. 7 людей загинули (п'ятеро цивільних, рятувальник та військовий); 81 поранений (39 цивільних, серед яких двоє дітей - 2006 і 2012 року народження; 31 поліцейський, 7 працівників ДСНС та 4 військових)», - поінформував Кириленко.

За його словами, зафіксовані пошкодження 12 багатоповерхівок, будівель готелю, прокуратури, пенсійного фонду, аптеки, двох магазинів, двох кафе та двох цивільних автомобілів.

Голова Національної поліції Іван Вигівський також повідомив у Фейсбуці: «Маємо 31 пораненого поліцейського у результаті вчорашнього обстрілу міста Покровськ на Донеччині».

Як нагадав Вигівський, унаслідок ворожої атаки постраждали також семеро працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області Андрій Омельченко.

Начальник Нацполіції висловив співчуття близьким загиблого.

Читайте також: На Донеччині російська армія минулої доби вбила п'ятьох цивільних

«Всі вони опинились там, де були потрібні, кинули свої сили на порятунок людей після першого прильоту. Знали, що під завалами потерпілі – треба реагувати, розбирати, діставати, рятувати. І ворог прицільно наніс другий удар», – зауважив Вигівський.

Він висловив подяку за службу всім поліцейським та побажав скорішого одужання постраждалим правоохоронцям і рятувальникам.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 7 серпня російська армія вдарила ракетами по місту Покровськ Донецької області, влучивши по житловій багатоповерхівці.

Унаслідок ворожої атаки загинули семеро людей. Станом на ранок 8 серпня повідомлялося про 67 поранених, серед яких – 29 працівників поліції, семеро рятувальників і двоє дітей.

Фото: Фейсбук, Іван Вигівський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-