На Харківщині за добу росіяни вбили двох людей, ще десятьох поранили

На Харківщині за добу росіяни вбили двох людей, ще десятьох поранили

Укрінформ
У Харківської області російські загарбники за минулу добу вбили двох людей, ще десятьом завдали поранень, зокрема двом працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій та двом поліцейським.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Так, унаслідок ворожого удару авіаційними бомбами в селі Кругляківка Куп’янського району пошкоджень зазнали шість будинків, загинули 45-річна жінка і 65-річний чоловік. Із п'ятьох постраждалих з-поміж цивільних четверо госпіталізовані.

"Також постраждали та були госпіталізовані 2 співробітники ДСНС – 22-х та 46-ти років, та 2 співробітники Нацполіції 21-го та 24-х років", – зазначив Синєгубов.

За його даними, усі госпіталізовані перебувають у стані середньої тяжкості, загрози їхнім життям немає.

Протягом минулої доби російська армія обстрілювала населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів з артилерії, мінометів й іншого озброєння.

Читайте також: На Донеччині російська армія минулої доби вбила п'ятьох цивільних

У Куп'янському районі ворожим вогнем поранений 63-річний житель Петропавлівки, у Кучерівці пошкоджень зазнали будівлі цивільних підприємств, сталася лісова пожежа.

У Куп'янську російським обстрілом пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі, у Чернещині Ізюмського району пошкоджень зазнали будівлі ферми.

Піротехніки ДСНС, згідно з даними Синєгубова, за добу обстежили понад вісім гектарів території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

На Куп'янському напрямку тривають бойові дії.

"Минулої доби ворог здійснив невдалі спроби йти в наступ в районах Синьківки та північніше Іванівки. Під вогнем наших захисників відступив з втратами", – додав очільник ОВА.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв 105 разів Запорізьку область, є загиблий та поранена

Як повідомляв Укрінформ, 7 серпня російська армія скинула чотири керовані авіабомби на село Кругляківка Харківської області, унаслідок чого двоє цивільних загинули, п’ятеро дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-