Росіяни за добу обстріляли п'ять районів Харківської області

Росіяни за добу обстріляли п'ять районів Харківської області

Укрінформ
Російські війська минулої доби, 6 серпня, завдавали ударів по населених пунктах п'яти районів Харківської області, пошкоджені приватні будинки, фермерські господарства, господарчі споруди.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, масованих ударів з артилерії, мінометів та іншого озброєння ворога зазнали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Як зазначив Синєгубов, внаслідок обстрілів Куп'янська був поранений 31-річний чоловік, а в селі Путникове зазнали поранень 61-річна жінка та її 65-річний чоловік.

Як зазначив очільник ОВА, внаслідок удару керованою авіабомбою по Подолах Куп'янського району загинула жінка віком 57 років. 66-річний чоловік з важкив пораненням був госпіталізований.

У Куп'янському районі внаслідок удару керованою авіабомбою по Петропавлівці пошкоджено будівлі фермерського господарства, а в Кучерівці пошкоджені приватні домоволодіння.

Внаслідок обстрілу Чернещини Ізюмського району пошкоджено будівлю фермерського господарства.

За словами Синєгубова, минулої доби на Куп'янському напрямку Сили оборони України дали відсіч спробі росіян піти в наступ східніше Петропавлівки. Загарбники відступили з втратами.

Читайте також: Загарбники обстріляли село на Харківщині, двоє постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, 5 серпня ввечері росіяни скинули кориговану авіаційну бомбу на центр переливання крові в Купʼянській громаді на Харківщині, є загиблі та поранені.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-