Ліквідовуючи наслідки російської атаки на Хмельниччині, загинув рятувальник

Ліквідовуючи наслідки російської атаки на Хмельниччині, загинув рятувальник

Укрінформ
Вночі, ліквідовуючи наслідки ракетної атаки, у Старокостянтинові загинув військовий рятувальник Сергій Лисюк.

Про це в Телеграмі повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

«Хмельниччина втратила Героя! Сьогодні вночі, під час ліквідації наслідків ворожої атаки, загинув житель Старокостянтинівської громади Сергій Лисюк», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що без батька залишилися двоє маленьких дітей.

Як повідомила сестра загиблого Ольга Маргулова, 41-річний Сергій Лисюк був військовим, пройшов АТО. Сергій був військовим пожежником. Він гасив пожежу, яка виникла внаслідок атаки і отруївся чадним газом. Медики намагались врятувати життя військовому, але не змогли.

«Прощання із загиблим рятівником відбудеться у вівторок, 8 серпня, об 11.00 в Гарнізонному будинку офіцерів в Старокостянтинові», - написала сестра Героя.

Як повідомляв Укрінформ, із вечора 5 серпня Хмельниччина була тричі атакована ворогом.

У Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні.

Крім того, внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді.

На місці події працювали 16 рятувальників. Пожежу ліквідували на площі 1 400 кв.м. Внаслідок вибуху, травми отримав працівник об’єкта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-