Обстріл центру переливання крові на Харківщині: двоє загиблих та четверо поранених

Обстріл центру переливання крові на Харківщині: двоє загиблих та четверо поранених

Укрінформ
Прокуратура на Харківщині розпочала кримінальне провадження за фактом порушення ведення правил війни через обстріл російською армією у Куп'янську та районі, де загинули та були поранені цивільні.

Про це повідомляє в Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). За даними слідства, 5 серпня близько 20:20 російські військові завдали удару двома керованими авіабомбами по нежитловому приміщенню у с. Кругляківка Куп'янського району, відбулась масштабна пожежа. За попередніми даними, загинули 2 осіб, ще 4 - отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російські військові обстріляли Очаків, пошкоджені будинки

Також окупанти вкотре обстріляли м. Куп’янськ. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. Отримав осколкове поранення 55-річний чоловік.

Внаслідок обстрілів з боку ЗС РФ у с. Петропалівка пошкоджено приватні домоволодіння. Попередньо обстріли велись з РСЗВ «Град».

У с. Тимофіївка ворог обстріляв будівлі перепелиної ферми. Внаслідок ворожого артобстрілу с. Гур‘їв Козачок пошкоджено житловий будинок та господарську споруду.

Читайте також: Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини з артилерії, мінометів та кулеметів

Як повідомлялося, учора, 5 серпня, ввечері росіяни скинули кориговану авіаційну бомбу на центр переливання крові в Купʼянській громаді на Харківщині, є загиблі та поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-