Загарбники пускають до Луганська без паспортів Росії тільки у крайніх випадках - голова ОВА

Загарбники пускають до Луганська без паспортів Росії тільки у крайніх випадках - голова ОВА

Укрінформ
Окупаційна «влада» ретельно перевіряє на в'їзді до Луганська всіх, у кого немає російських паспортів - без них потрапити до міста вкрай важко

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

«Аби потрапити в Луганськ у справах – місцева реєстрація чи перепустка, на відміну від наближених до лінії фронту міст, не потрібні. Головне – наявність паспорта РФ. За його відсутності військові окупаційної армії ретельно перевіряють документи, автотранспорт та цікавляться причинами подорожі. І коли вони не є життєво важливими, то потрапляння до Луганська ускладнюється», - написав Лисогор.

За його словами, складно в’їхати й до Рубіжного. Цивільним для цього необхідна місцева реєстрація, документи про право на нерухоме майно чи перепустка, яка дійсна 30 днів.

Читайте також: Загарбники обіцяють жителям ТОТ доплату за російські паспорти - Центр нацспротиву

Водночас підприємці можуть дістатися Рубіжного тільки за дозволом окупаційної влади міста.

«Хочеш доставити товари на продаж або гуманітарну допомогу – поспілкуйся, будь ласка, із головою окупаційної адміністрації міста, домовся, знайди спільні інтереси», - зазначає посадовець.

Як повідомлялося, на тимчасово окупованих територіях породіллям відмовляють в оформленні виплат, якщо в них немає паспорта РФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-