Армія РФ за добу понад 90 разів обстріляла Запорізьку область

Армія РФ за добу понад 90 разів обстріляла Запорізьку область

Фото
Укрінформ
Протягом минулої доби російські війська здійснили 92 удари по території Запорізької області.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

"92 обстріли по 24 населеним пунктам за добу - жителі області не постраждали. Наразі надійшло 26 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті ворожих ударів у Запорізькому, Василівському та Пологівському району", - поінформував він.

Зазначається, що більша частина ударів - 82 - це артилерійські обстріли. Вони прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новояковлівки, Новоандріївки, Гуляйпільського, Новодарівки, Чарівного, Червоного, Малинівки, Білогір‘я, Преображенки, Щербаків, Левадного, Єгорівки, Малої Токмачки, Омельника, Степногірська, Кам‘янського, Малих Щербаків, Степового, П‘ятихаток.

Читайте також: Нових ударних формувань ворога на півдні немає, росіяни здійснюють маневри - Гуменюк

Новояковлівку, Ольгівське, Темирівку, Червоне ворог атакував з РСЗВ, тричі вдарив авіацією по Оріхову, атакував з БПЛА Новоандріївку та Малинівку.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська протягом минулої доби завдавали масованих ударів по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківської області, пошкоджені приватні будинки й господарчі споруди.

Фото: Запорізька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-