У Харкові рятувальники розбирають будівлю, пошкоджену нічними ударами дронів

У Харкові рятувальники розбирають будівлю, пошкоджену нічними ударами дронів

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові рятувальники проводять демонтаж аварійних конструкцій у частково зруйнованій будівлі навчального закладу, яку цієї ночі було атаковано російським дроном.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

“1 серпня, відразу після ліквідації пожежі, харківські рятувальники розпочали проводити роботи з розбору завалів у частково зруйнованій будівлі навчального закладу, яку було атаковано ворожим дроном”, - ідеться в повідомленні.

Рятувальники-верхолази аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Харківській області спільно з рятувальниками Луганщини за допомогою важкої інженерної техніки та спецінструменту проводять демонтаж аварійних конструкцій.

Як зауважили в ДСНС, наразі на місці події працюють близько 20 рятувальників і пʼять одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Читайте також: Атака дронів на Харків: мер каже, що завали розбиратимуть день-два

Як повідомлялося, в ніч із 31 липня на 1 серпня Харків атакували дрони, в місті працювала ППО. Було зафіксовано влучання у триповерхову будівлю навчального закладу в Салтівському районі, внаслідок якого зруйновано два поверхи та виникла пожежа. Ще три влучання зафіксовані на території спорткомплексу в Шевченківському районі. Пошкоджена двоповерхова будівля. Дістав поранення та був госпіталізований 63-річний охоронець.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-