Від ворожих обстрілів Херсона троє людей загинули, ще 17 поранені

Від ворожих обстрілів Херсона троє людей загинули, ще 17 поранені

Оновлено
Укрінформ
Зросла кількість поранених та вбитих внаслідок обстрілу Херсона, наразі відомо про сімнадцять поранених та трьох загиблих мирних людей в обласному центрі.

Про це очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«З самого ранку російська армія нещадно обстрілює Херсонщину. Станом на цю годину тільки у Херсоні – сімнадцять поранених та троє загиблих мирних людей. Ще один чоловік отримав травми внаслідок ударів по Бериславу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наймолодшій постраждалій – лише 16 років. Дівчинку в тяжкому стані доставили до лікарні.

Один загиблий та шестеро травмованих – це працівники комунального підприємства, ще пʼятеро – волонтери. Вони потрапили під вогонь ворога, коли допомагали херсонцям з ліквідацією наслідків обстрілів та підтоплення.

За словами начальника ОВА, така інтенсивність обстрілів повʼязана з ротацією ворожого війська на лівобережжі, Росія поповнила свої сили, які до цього розбили ЗСУ.

Начальник ОВА закликав населення бути у найближчі кілька днів максимально обережними, російські терористи криють вогнем усе місто і обстріли продовжуватимуться.

Він запевнив, що Сили оборони докладають максимум зусиль, щоб вибити ворога з української землі.

Читайте також: Армія РФ обстріляла гімназію у Білозерці на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, станом на 15 годину 31 липня у Херсоні внаслідок обстрілів двоє людей загинули і поранені щонайменше 10, серед яких четверо волонтерів та неповнолітній хлопчик.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-