У Краматорську ввели в експлуатацію 11 мобільних укриттів на понад 100 осіб

У Краматорську ввели в експлуатацію 11 мобільних укриттів на понад 100 осіб

Фото
Укрінформ
У Краматорську, який часто обстрілюється російськими загарбниками, введено в експлуатацію 11 мобільних укриттів на понад 100 осіб.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«У Краматорську вводять в експлуатацію мобільні захисні споруди. Наразі в місті вже введено в експлуатацію 11 мобільних укриттів на 100+ осіб», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У 25 українських школах за підтримки Швейцарії облаштують укриття

Зазначено, що на залізничному та автобусному вокзалах вже є три укриття місткістю на 20+ осіб, та вісім укриттів на зупинках громадського транспорту.

Ще у п'яти встановлених укриттях завершуються монтажні роботи — вони будуть здані найближчими днями. Паралельно з цим тривають роботи зі встановлення ще п'яти укриттів, констатували у міськраді.

Там зауважили, що мешканцям міста у випадку, якщо пролунає сигнал «Повітряна тривога» треба негайно прослідувати в укриття.

Читайте також: Данілов просить Шмигаля перевірити, як виконують рішення РНБО щодо укриттів

Укриття, які введені в експлуатацію, мають спеціальне маркування, додали у міській раді та опублікували відповідні фото.

Як повідомлялося, Донецька область і зокрема місто Краматорськ перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних мешканців та руйнує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-