У Харкові через негоду впали більш як 100 дерев

У Харкові через негоду впали більш як 100 дерев

Фото
Укрінформ
У Харкові через негоду ввечері 27 липня впало більше 100 дерев, також обвалилися сотні гілок.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

“У місті Харкові через негоду 27 липня було пошкоджено понад 100 дерев та 360 гілок. На об'єктах СКП «Харківзеленбуд» (яке доглядає за парками та скверами - ред.) впали 56 дерев та 165 гілок”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у КП «Харківблагоустрій» порахували, що на прибудинкових територіях наразі виявлено 52 пошкоджені дерева та близько 200 гілок. “Найбільше постраждав Індустріальний район, де було пошкоджено 29 дерев та 110 гілок. Робітники підприємства оперативно розпилюють дерева та прибирають гілки”, - зазначили у міськраді.

Читайте також: Понад 140 тисяч українців залишились без світла через негоду

У КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» інформують, що аварійні ситуації виникли на вул. Наталії Ужвій, 92, де на даху під'їзду внаслідок зливи частково пошкодило піддашок, а також на вул. Амосова, 42, де з даху зірвало металевий лист. Бригади підприємства вже проводять ремонт за вказаними адресами.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині через падіння дерев і гілок на лінії електропередачі, станом на ранок 28 липня, припинилося електропостачання для 3 тис. абонентів. У Харківобленерго обіцяють усунути всі аварії до кінця дня.

Фото: Харківська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-