Ракетний удар по центру Одеси: під завалами знайшли ще одну загиблу

Ракетний удар по центру Одеси: під завалами знайшли ще одну загиблу

Укрінформ
Стало відомо про ще одну жертву ракетної атаки 23 липня.

Про це у Телеграмі повідомила Одеська міськрада, передає Укрінформ.

«Тіло жінки було знайдено в нежитловій прибудові біля зруйнованого приватного будинку на вул. Парковій. Особа загиблої встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ракетний удар по Одесі: пошкоджені 40 будівель, серед яких п’ять дитсадків

За інформацією ДСНС Одеської області, тіло загиблої рятувальники шукали разом із кінологами.

«До Служби Порятунку надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в одному з районів міста, з одноповерхового житлового будинку, який зазнав руйнувань під час останнього обстрілу Одещини - відчувається «трупний запах», - повідомили в ДСНС.

Через годину пошуків рятівники виявили тіло загиблої особи.

Зазначається, що від ДСНС Одеси залучалось 1 одиниця техніки та 7 рятувальників; від кінологічного відділення 3-го спеціального центру швидкого реагування - 1 одиниця техніки, 3 чоловіки особового складу та 3 службові собаки.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 23 липня армія РФ завдала ракетний удар по самому серцю Одеси. Руйнувань зазнали Спасо-Преображенський собор, Будинок вчених, п’ять дитячих садочків, 4 школи та багато житлових будинків – все це знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

Через нічну атаку до лікарень Одеси було госпіталізовано 22 постраждалих, з них – 3 підлітків (12-ти та двоє – 17-ти років). Одна людина загинула.

Фото: Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-