Загарбники вночі обстріляли село на Харківщині, поранена жінка

Загарбники вночі обстріляли село на Харківщині, поранена жінка

Укрінформ
У Харківській області російські війська вночі у п’ятницю, 21 липня, обстріляли Новоосинове Куп'янського району, пошкодили приватний будинок.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Цієї ночі внаслідок ворожих обстрілів села Новоосинове Куп'янського району отримала легкі поранення 56-річна жінка, госпіталізації не потребувала. Пошкоджено приватний будинок”, - зазначив він.

Минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено щонайменше три приватні житлові будинки, господарчі споруди.

У Куп'янську обстрілами пошкоджено сім приватних будинків.

За словами Синєгубова, внаслідок обстрілу з танка селища Козача Лопань Харківського району загинув чоловік віком 60 років. Пошкоджено приватний будинок і гараж.

Як повідомив очільник ОВА, в селі Петрівка Богодухівського району внаслідок артобстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Поранень зазнали двоє чоловіків віком 69 та 52 роки.

Читайте також: Унаслідок ворожого обстрілу у Запорізькій області загинули четверо людей

Близько 20:10 у селі Верхній Байрак Ізюмського району на власному подвір'ї на невідомому вибуховому предметі підірвався 48-річний чоловік. Його госпіталізували в легкому стані.

Синєгубов додав, що в області триває розмінування. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили близько 9 га території та знешкодили 57 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вранці 20 липня, масовано обстріляли прикордонне селище Козача Лопань, одна людина загинула.

Фото ілюстритивне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-