До Рубіжного росіяни із серпня без реєстрації не пускатимуть навіть перевізників - ОВА

До Рубіжного росіяни із серпня без реєстрації не пускатимуть навіть перевізників - ОВА

Укрінформ
До тимчасово захопленого Рубіжного Луганської області російські загарбники не пускатимуть з 1 серпня без місцевої реєстрації навіть перевізників.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"Загарбники вже не знають, як боротися з “бавовною” та її походженням. Зв’язок у містах та селах уздовж лінії фронту вони вимкнули вже декілька місяців тому. Постійно посилюють пропускний режим", - підкреслили в ОВА.

Як ідеться в повідомленні, з 1 серпня буде значно обмежений в’їзд до Рубіжного. Без місцевої реєстрації не пускатимуть нікого, навіть перевізників. “Тобто, якщо людина винайме автівку в іншому місті, то в кращому випадку її підвезуть до блокпосту”, - наголосили в ОВА.

Як зауважили в обладміністрації, "для індивідуальних потреб необхідно оформити перепустку в загарбницькій адміністрації. Термін її дії – місяць. Встигнути необхідно до 31 липня".

За даними ОВА, зростає кількість контрольно-пропускних пунктів на Сватівщині, де починають перевіряти кожного на наявність паспорта РФ, а якщо в людини залишаються документи українського зразка – її запрошують на “бесіду”.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, росіяни кидають значні ресурси, аби досягти успіху на Луганщині. Ворог має великий запас снарядів та постійну підтримку з неба. Втім, українські військові стримують кожну навалу ворога.

“Щодня і щоночі у небезпеці перебувають жителі Невського, які не погоджуються виїхати і врятувати собі життя. Село – під цілодобовим обстрілом противника. Як і населені пункти, розташовані поряд. Відкривав ворог вогонь і в бік Білогорівки”, - повідомив Лисогор.

Читайте також: На Луганщині ЗСУ знищили танк, який три доби обстрілював Невське

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вивезли до військової академії у Костромі близько 80 старшокласників з тимчасово захоплених територій Луганської області.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-