В Одесі під завалами зруйнованої обстрілом будівлі шукають людину

В Одесі під завалами зруйнованої обстрілом будівлі шукають людину

Фото
Укрінформ
Унаслідок нічного обстрілу Одеси у ніч проти 20 липня в середмісті зруйновано багато будівель та дитячий садок. Під завалами шукають людину.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Одеської міськради, передає Укрінформ.

«Чергова терористична атака нелюдів на мирне населення. Це - дитячі ясла, поруч - садочок, поруч - мешкають мирні люди. Зруйнували все. Шукаємо під завалами людину», - поінформував мер Одеси Геннадій Труханов.

Наслідки нічного обстрілу в центрі Одеси / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Також мер додав, що один із постраждалих, якого вже доправили до лікарні – в тяжкому стані.

У свою чергу в ДСНС Одеської області повідомили, що над розбиранням завалів рятувальники працювали всю ніч. На місці також працюють психологи ДСНС, які надають допомогу постраждалим та їх близьким.

«Унаслідок удару по Одещині було влучання в адмінбудівлю. Було задіяно 75 рятувальників та 20 одиниць техніки від ДСНС. Врятовано одну людину, за попередніми даними постраждали чотири особи. Під звалами може залишатися одна людина, роботи продовжуються», - повідомила журналістам спікер ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Одеси постраждали щонайменше четверо осіб - Гуменюк

Також вона зазначила, що вночі рятувальники отримали ще один виклик щодо ліквідування наслідків обстрілу: «Там була мала пожежа на площі два квадратні метри».

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі ворог атакував Одесу ракетами, в місті неодноразово лунали вибухи.Четверо людей зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-