Росіяни за минулу добу двічі вдарили ракетами по Авдіївці

Росіяни за минулу добу двічі вдарили ракетами по Авдіївці

Укрінформ
На Донеччині за минулу добу Авдіївка зазнала двох ракетних ударів з боку російських загарбників, Курахівська громада була обстріляна чотири рази.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«На Донецькому напрямку в Очеретинській громаді одна людина загинула в Степовому, під вогнем Ласточкине. Пошкоджено будинок у Красногорівці. Авдіївка зазнала двох ракетних ударів. Чотири рази ворог обстріляв Курахівську громаду — пошкоджені будинки у Кураховому», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку одна людина загинула у Макарівці Великоновосілківської громади. Під обстрілами були Вугледар і Пречистівка, де обійшлося без жертв.

На Горлівському напрямку одна людина загинула і двоє поранені у Степанівці Іллінівської громади. Один будинок пошкоджено у Часовоярській громаді, ще один — у Торецькій. Під обстрілами — околиці Костянтинівської громади.

Також, за словами Кириленка, на Лисичанському напрямку у Сіверську ворогом було зруйновано три будинки; впродовж доби відбулося вісім обстрілів Лиманської громади.

Читайте також: Під час ворожого обстрілу Оріхова загинула жінка, п'ятеро поранених

Як повідомлялося, армія Російської Федерації за минулу добу, 17 липня, вбила трьох жителів Донеччини та ще чотирьох поранила.

Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-