Під завалами зруйнованого ракетою будинку у Львові на 11 день знайшли живого кота

Під завалами зруйнованого ракетою будинку у Львові на 11 день знайшли живого кота

Фото, відео
Укрінформ
На 11 день після влучання ракети у житловий будинок на вул. Стрийській у Львові комунальники знайшли серед завалів живого кота.

Про це передає Укрінформ із посиланням на мешканку зруйнованого будинку і керівницю громадської організації «Світова асоціація з питань тварин України» UPAW Оксану Кошак.

Це улюбленець місцевої мешканки. Зараз тварині надають меддопомогу. Раніше надзвичайники врятували ще й собаку тієї ж власниці. 

«Це просто чудо! Сьогодні, на 11-й день після влучання ракети в наш будинок, серед завалів комунальники знайшли живого котика. І це також домашній улюбленець пані Олі та друг нашої раніше врятованої собачки Аліси. Щастя, що пані Оля була в дворі, одразу впізнала свого Черчиля», – повідомила Кошак.

Читайте також: У Львові прощаються з трьома загиблими внаслідок ракетного обстрілу

Знесилену тварину завезли в клініку. Котик зневоднений, втомлений, але має апетит. Ветлікарі безкоштовно взяли аналізи, провели ультразвукову діагностику.

Нагадаємо: вночі 6 липня Росія вдарила ракетами "Калібр" по Львову та Львівщині. Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що три ракети влучили по Львову. Попередньо, одна прямо влучила у два житлові будинки.

Вранці 7 липня рятувальники знайшли під завалами будинку десяту загиблу людину. Ще 42 людини поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-