В Одеському обласному ТЦК відреагували на  інцидент із затриманням цивільного військовими

В Одеському обласному ТЦК відреагували на інцидент із затриманням цивільного військовими

Укрінформ
Одеський обласний ТЦК повідомив, що особи, причетні до побиття чоловіка, будуть переведені у бойові підрозділи та притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП у Фейсбуці.

"За результатами перевірки інциденту із затриманням військовими цивільної особи в Одесі, що набуло певного суспільного резонансу, було встановлено, що громадянин здійснював пряму трансляцію розгортання мобільного блокпосту, що суворо заборонено нормами правового режиму воєнного стану. Отримавши зауваження від представників Нацгвардії, громадянин увійшов у конфлікт, відверто провокуючи військових", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки його документів і звірки даних за базою ухилянтів громадянин почав погрожувати, і поводився агресивно, не припиняючи провокацій. Співробітники одного з районних ТЦК та СП Одеси, не стримавши емоцій, перевищили повноваження і, застосувавши силу, посадили його у транспортний засіб для доставки в центр комплектування.

"Треба визнати, що районний ТЦК намагався приховати свою причетність до інциденту, але принципова позиція командування полягає в реальній перевірці і реагуванні на запити суспільства, налагодженні цивілізованої комунікації з усіх питань. Тож, за результатами службової перевірки виявлено і тих, хто перевищив службові повноваження, і порушення у використанні необлікованого транспортного засобу. Винні посадові особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності і будуть переведені у бойові підрозділи, де зможуть спрямувати силу і міць на боротьбу із ворогом", - наголошують в Одеському обласному ТЦК.

Читайте також: Залужний призначив нового начальника Одеського ТЦК

Як повідомлялось, у мережі з'явилося відео, яке було нібито зняте на одеських вулицях. На кадрах видно, що невідомі у військові формі із застосуванням сили всажують до автомобіля чоловіка і везуть його у невідомому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-