У Кривому Розі уточнили масштаби руйнувань після атаки «Шахедів» минулої ночі

У Кривому Розі уточнили масштаби руйнувань після атаки «Шахедів» минулої ночі

Укрінформ
У Кривому Розі внаслідок нічної ворожої атаки постраждали майже півтори сотні будинків, медичні установи та заклади освіти.

Про це в Телеграмі повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Маємо оновлені дані щодо пошкодженої інфраструктури, комісії працюють зранку, перевіряючи кожен об’єкт. Під час нічної атаки постраждало 127 багатоквартирних та 22 приватні будинки, 24 заклади освіти та 7 медичних закладів", - написав він.

Вілкул зазначив, що місто оперативно залучило будівельну техніку та працівників комунальних підприємств для наведення ладу після ворожої атаки. Забезпечено підвезення будівельних матеріалів для мешканців, які можуть самостійно ліквідувати наслідки, а також для ОСББ та керуючих компаній.

Читайте також: У Кривому Розі прогриміли вибухи - Вілкул

Були перебиті лінія електропередачі та водовід. Для людей організований підвіз води. Енергетики працюють, щоб якнайшвидше відновити постачання електроенергії.

Зазначається, що одразу після атаки ворожих безпілотників міська влада та Рада оборони міста розгорнули оперативні штаби з видачі матеріалів та оформлення документів на отримання матеріальної допомоги для мешканців постраждалих районів. Штаби розташовані у двох районах міста, їхнє завдання – з’ясувати обсяги збитків постраждалих мешканців. У кожному випадку допомога буде нараховуватися окремо, залежно від ушкоджень.

Читайте також: Атака дронів на Кривий Ріг: є влучання, постраждав чоловік

Як повідомлялося, минулої ночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками. Захисники з ПвК "Схід" збили шість "Шахедів". Але у Кривому Розі сталося влучання по комунальному підприємству, в одноповерхову адміністративну будівлю та бокси для зберігання техніки. Пожежі були оперативно ліквідовані. Поранено 56-річного чоловіка, йому була надана вся необхідна медична допомога.

Фото: Сергій Лисак, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-