Росіяни вдарили керованою авіабомбою по селу на Харківщині, постраждав чоловік

Росіяни вдарили керованою авіабомбою по селу на Харківщині, постраждав чоловік

Укрінформ
Російська армія минулої доби обстрілювала чотири райони Харківської області. У Куп'янському районі внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Кучерівка постраждав чоловік.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Ізюмського та Куп'янського районів області", - зазначив Синєгубов.

За його словами, у Куп'янському районі внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Кучерівка пошкоджені 4 приватні будинки, 74-річного чоловіка з пораненням госпіталізували у стані середньої тяжкості. А у с. Хатнє під час обстрілу пошкоджено будівлю клубу.

Водночас у с. Вишневе Ізюмського району внаслідок обстрілу зайнялося складське приміщення, де зберігалося насіння соняшнику.

Читайте також: Війська РФ обстріляли з гелікоптерів і артилерії прикордонне село на Харківщині

Начальник ОВА також зазначив, що за добу піротехніки ДСНС обстежили в області понад 6 га території та знешкодили 73 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомлялося, у попередню добу російські війська обстріляли населені пункти чотирьох районів Харківської області, був поранений мирний житель, пошкоджені об'єкти електропостачання та приватні будинки.

Фото: ДСНС, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-