На Харківщині п'яний водій збив на смерть дитину

На Харківщині п'яний водій збив на смерть дитину

Фото
Укрінформ
У місті Ізюм на Харківщині нетверезий водій збив на смерть 11-річну дитину, чоловіку оголосили підозру та взяли під варту.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

“Слідчі повідомили про підозру водію, який збив на смерть малолітню дівчину в Ізюмському районі. Правоохоронці встановили, що 45-річний місцевий мешканець керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння”, - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 17:00 на вулиці Козацькій у місті Ізюмі.

Читайте також: У Польщі п’яний водій вбив 14-річного українця

“Водій легковика "Хонда" під час руху наїхав на дівчину, яка йшла по проїжджій частині у попутному напрямку. Від отриманих травм 11-річна дитина загинула на місці”, - розповіли правоохоронці.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Водієві загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також: На Буковині п’яний водій не справився з кермуванням: загинув підліток, ще семеро постраждали

Як повідомляв Укрінформ, у Бучанському районі Київської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю нетверезого водія загинув дворічний хлопчик, ще двоє дітей та четверо дорослих зазнали травм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-