На Буковині п’яний водій не справився з кермуванням: загинув підліток, ще семеро постраждали

На Буковині п’яний водій не справився з кермуванням: загинув підліток, ще семеро постраждали

Фото
Укрінформ
Правоохоронці оголосили підозру водію через ДТП на Буковині, у якій загинув 15-річний хлопець і ще 7 підлітків зазнали травм.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури водію повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 ККУ)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 12 червня у селі Стара Жадова Чернівецького району 19-річний водій позашляховика, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом.

Читайте також: У Польщі п’яний водій вбив 14-річного українця

Зазначається, що унаслідок удару транспортний засіб перекинувся.

За даними ОГП, в ДТП загинув 15-річний пасажир авто, ще семеро неповнолітніх зазнали ушкоджень різного ступеня тяжкості. Слідство триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомлялося, Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід водію, який збив дитину на велосипеді, у вигляді арешту без альтернативи внесення застави.

Фото: Офіс Генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-