Ворог за добу обстріляв дев'ять населених пунктів Харківщини, пошкоджені житлові будинки

Ворог за добу обстріляв дев'ять населених пунктів Харківщини, пошкоджені житлові будинки

Укрінформ
У Харківській області російських обстрілів минулої доби зазнали дев'ять населених пунктів, ворожим вогнем пошкоджені житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Зокрема, на Слобожанському напрямку російські загарбники завдали авіаційного удару в районі Плетенівки Чугуївського району, обстріляли з мінометів й артилерії Козачу Лопань і Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку від артилерійських і мінометних ударів ворога потерпали Масютівка, Кислівка й Берестове.

За даними голови ОВА, о 12:05 2 липня російські війська вдарили по селу Курилівка Куп'янського району, пошкодивши дахи та вікна житлових будинків.

О 14.40 росіяни обстріляли Шийківку Ізюмського району, о 18:50 ударили з мінометів по Кислівці та Кругляківці Куп’янського району.

Читайте також: Росіяни завдали ракетного удару по громаді на Запоріжжі, є руйнування

"За даними медиків екстреної допомоги, поранених цивільних внаслідок бойових дій протягом доби не зафіксовано", — зазначив Синєгубов.

Піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області протягом доби вилучили та знешкодили 29 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонську область за добу росіяни обстріляли 85 разів. Шестеро людей зазнали поранень, серед них — дитина.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-