На Запоріжжі за добу загарбники завдали 67 ударів, поранена жінка

На Запоріжжі за добу загарбники завдали 67 ударів, поранена жінка

Фото
Укрінформ
За минулу добу, 28 червня, російські війська 71 раз обстріляли територію Запорізької області, поранивши жінку в Оріхові і спричинивши руйнування 51 об'єкту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Загалом поліцейські зареєстрували 51 повідомлення про руйнування. Окупанти гатили по домівках жителів Оріхова, Гуляйполя та довколишніх сіл. Ворожими снарядами пошкоджено дахи в будинках, вікна, двері, фасади, гаражі та автомобілі. У результаті збройної атаки із осколковими пораненнями до лікарні доставлено цивільну жінку – 62-річну мешканку Оріхова", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що ворог атакував з авіації та реактивних систем залпового вогню села Пологівського району. Крім того, окупанти завдали 67 ударів з артилерійських установок по Оріхову, Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Ольгівському, Гуляйпільському, Білогір'ю, Малій Токмачці, Полтавці, Малинівці, Новодарівці, Червоному, Чарівному, Рівнопіллю, П'ятихатках.

Читайте також: Уночі ворог атакував околиці Запоріжжя

Усі факти збройної агресії задокументовані правоохоронцями. За зібраними доказовими матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники збільшили утричі кількість обстрілів прикордоння, найбільше потерпає Харківська область.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-