Росіяни за минулу добу 13 разів обстріляли Вугледар

Росіяни за минулу добу 13 разів обстріляли Вугледар

Укрінформ
Російські загарбники минулої доби здійснили 13 обстрілів по Вугледару на Донеччині.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької ОВА Паво Кириленко, передає Укрінформ.

«На Волноваському напрямку росіяни 13 разів обстріляли з артилерії Вугледар. На Донецькому напрямку під вогнем Красногорівка і Костянтинівка Мар'їнської громади. В Авдіївці — поодинокі обстріли», - написав Кириленко.

За даними Кириленка, внаслідок ракетного удару по Краматорську загинуло восьмеро людей, серед яких троє дітей, поранено 44 людини, серед яких одна дитина.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв три райони Харківщини із танків, мінометів та артилерії

За його словами, на Горлівському напрямку одна людина загинула у Міньківці Соледарської громади. У Часовоярській громаді пошкоджено п'ять приватних будинків, багатоповерхівка і складське приміщення.

На Лисичанському напрямку потерпає Лиманська громада. Так, у Тернах п'ять будинків зруйновано і ще п'ять пошкоджено, у Ямполівці один будинок зруйновано і два пошкоджено, в Іванівці два зруйновано і три пошкоджено, а в Колодязях один зруйновано і пошкоджено чотири.

Як повідомлялось, ввечері 27 червня російські війська обстріляли Краматорськ ракетами «Іскандер», одна із них влучила у піцерію. За даними Офісу генпрокурора, внаслідок обстрілу 8 людей загинули і 60 були поранені.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-