На Одещині затримали чоловіка, який намагався заколоти дитину ножицями та виделкою

На Одещині затримали чоловіка, який намагався заколоти дитину ножицями та виделкою

Фото
Укрінформ
У Подільському районі в одному з приватних домогосподарств Куяльницької ОТГ правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв замах на вбивство двох людей, серед яких – дитина.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

За даними слідства, 22-річний чоловік прийшов у будинок до односільчанки і без будь-яких слів спричинив їй та її 12-річній племінниці множинні ножові поранення. Нападника зупинили сусіди, які почули крики потерпілих.

Правоохоронці зазначили, що зловмисник був напідпитку, а знаряддя для вчинення злочину – ножиці та виделку - приготував заздалегідь. У лікарні дівчинці діагностували проникаюче поранення грудної клітки і внутрішніх органів, травматичний шок другого ступеня, а жінці – колото-різані рани різних частин тіла.

Фото: ГУНП Одеської області

«Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 15 п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 ККУ, тобто в незакінченому замаху на умисне вбивство двох осіб, серед яких є малолітня дитина», - повідомили в поліції.

Також правоохоронці зазначили, що під час досудового слідства встановлюватимуться причини нападу молодика на потерпілих, а також буде проведена низка експертиз, у тому числі перевірка підозрюваного на осудність.

Читайте також: Вбивцю львівської студентки засудили до довічного ув’язнення

Наразі суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Як повідомляв Укрінформ, 18 червня у селищі Кути поліцейські знайшли вбитою дев'ятирічну дівчинку, яку розшукували. Підозрюваним виявився її дядько. Чоловіка затримали за вбивство та зґвалтування дитини. Затриманий зізнався у скоєному. За рішенням Івано-Франківського міського суду, підозрюваного взяли під варту без права на заставу. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-