Донеччина: зранку ворог обстріляв Рай-Олександрівку, пошкоджені будинки і ЛЕП

Донеччина: зранку ворог обстріляв Рай-Олександрівку, пошкоджені будинки і ЛЕП

Фото
Укрінформ
Під ранок російська армія обстріляла Рай-Олександрівку на Донеччині, також численних обстрілів зазнала Торецька тергромада.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Під ранок ворог обстріляв Рай-Олександрівку Миколаївської громади — пошкоджено будинки, господарчі споруди, лінії електропередач. На Горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Щербинівці загарбниками пошкоджено 49 будинків, адмінбудівлю та школу, у Нью-Йорку пошкоджено будинок. Також пошкоджено три будинки у Никифорівці Соледарської громади та один будинок у Часовоярській громаді.

Читайте також: Армія РФ за добу вбила одного жителя Донеччини

На Лисичанському напрямку три будинки пошкоджено у Сіверську внаслідок артилерійських та авіаобстрілів. Ще один будинок пошкоджено у Торському Лиманської громади.

Кириленко також нагадав, що пізно ввечері росіяни завдали ракетного удару по Покровську — поранили п'ятьох людей, у тому числі 11-річного хлопця.

Читайте також: Ворог за добу 84 рази обстріляв Запорізьку область, троє поранених

Як повідомлялося, армія Російської Федерації за минулу добу, 21 червня, вбила одного жителя Донеччини.

Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Фото: Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-