У Херсоні без електропостачання залишаються ще майже 14 тисяч абонентів

У Херсоні без електропостачання залишаються ще майже 14 тисяч абонентів

Укрінформ
У Херсоні без світла залишаються ще 13,6 тисячі абонентів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Енергетики відновили роботу двох трансформаторних підстанцій у Херсоні та під'єднали до мережі 432 абоненти. У місті без світла залишаються ще 13,6 тис. абонентів», - йдеться у повідомленні.

Як інформують в ОВА, для відновлення світла на Херсонщині працювали 35 бригад – це 157 робітників та 63 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Мар'янське, Білу Криницю, Вознесенівку, Білогірку, Іванівку, Давидів Брід, Нововоронцовку, Велику Олександрівку, Берислав, Херсон, Олександрівку та Посад-Покровське.

Читайте також: На Чернігівщині 21 населений пункт залишився без світла через негоду

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 54 738,7 гектара територій, з них 47 489,6 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 78 408 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, на правобережжі Херсонщини енергетики повернули світло в останній населений пункт, що залишався без електроенергії через підтоплення – село Микільське.

У ніч на 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС, спричинивши затоплення частини Херсонської та Миколаївської областей і водночас - критичне обміління Каховського водосховища.

ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-