У Києві та області через аварію - екстрені відключення електрики

У Києві та області через аварію - екстрені відключення електрики

Укрінформ
У Київській області через аварію відбуваються екстрені відключення, у Києві відключено 100 тисяч споживачів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"По Києву відключено 100 тис. споживачів. Причина та строки ліквідації аварійної ситуації уточнюється", - ідеться у повідомленні.

Пізніше у Телеграмі КМВА повідомила, що за інформацією ДТЕК, у частині Шевченківського, Святошинського, Солом'янського, Голосіївського та Подольського районів відбуваються екстрені відключення за розпорядженням НЕК «Укренерго».

Відключення застосовуються через системну аварію в енергосистемі.

Про час відновлення електропостачання буде повідомлено додатково.

Через відсутність напруги затримується рух електротранспорту на низці маршрутів. Про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“На низці маршрутів електротранспорту столиці тимчасово затримується рух через відсутність напруги контактної мережі”, - ідеться у повідомленні.

У столиці через аварійне відключення електроенергії також знеструмлені декілька водопровідних і каналізаційних насосних станцій "Київводоканалу".

«У зв’язку з цим тимчасово понижено тиск водопостачання в Шевченківському, Святошинському, Солом’янському, Голосіївському, Подільському районах», - про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Читайте також: На Донеччині через обстріли пошкоджені ЛЕП і приватні будинки, є жертви

Як у Телеграмі повідомляє Група ДТЕК, у Бучанському районі Київської області теж відбуваються екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго. Зазначається, що відключення застосовуються через системну аварію в енергосистемі.

Про час відновлення електропостачання повідомлять додатково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-