У Херсоні побили волонтера, який безкоштовно перевозив людей із підтоплених територій

У Херсоні побили волонтера, який безкоштовно перевозив людей із підтоплених територій

Відео
Укрінформ
У Херсоні двоє перевізників побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив людей із підтоплених територій. Особи нападників уже встановили правоохоронці.

Про це у Телеграмі розповів начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

"Вчора побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не упав і продовжували бити його ногами. Нападники уже встановлені", - сказав Прокудін.

Він зазначив, що порушниками виявилися чоловіки, які заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, яке спіткало людей під час російської агресії.

За словами начальника обласної військової адміністрації, наразі із нападниками працюють правоохоронні органи. Зареєстроване кримінальне провадження за частиною другою статті 296 (Хуліганство).

Голова ОВА звернувся до мешканців Херсонщини, щоб не платили гроші тим, хто наживається на їхній біді, адже евакуація проводиться безкоштовно.

Читайте також: У Києві під час зйомки сюжету побили журналіста Al Jazeera Arabia

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ вночі 6 червня підірвали греблю Каховської ГЕС. Станція відновленню не підлягає. На Херсонщині тривають рятувальні роботи та евакуація населення з місць затоплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-