Через значні втрати ворог збільшив кількість шпиталів і завіз до Луганська два крематорії - ОВА

Через значні втрати ворог збільшив кількість шпиталів і завіз до Луганська два крематорії - ОВА

Укрінформ
На Луганщині через великі втрати ворог збільшив кількість шпиталів та завіз два пересувних крематорії.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

«Ворог намагається постійно тиснути, наступати, але наші хлопці постійно відбивають ці спроби, а іноді навіть перехоплюють ініціативу. Загалом ситуація стабільна, постійно бачимо рух ворога у смузі, яку він контролює, бачимо їхнє. А те, що вони несуть втрати, – це однозначно, тому що відкрилась значна кількість нових шпиталів для надання допомоги пораненим», - наголосив Лисогор.

За його словами, якщо раніше військові медики росіян ще намагались людей біль-менш протримати на лікуванні, аби привести пацієнтів до тями, то зараз - первинне лікування, а далі - в стрій.

Читайте також: Жодної позиції не втратили, ЗСУ успішно наступають на кількох напрямках — Генштаб

«Вчора ми якраз отримали інформацію про прибуття до міста Луганська двох екіпажів мобільних крематоріїв», - додав очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, обстріли на Луганщині росіяни не припиняють ні на день. На тимчасово захопленій території області загарбники готують тисячі ліжко-місцьдля поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-