В окупованій Волновасі пролунали вибухи - Андрющенко

В окупованій Волновасі пролунали вибухи - Андрющенко

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленій російською армією Волновасі на Донеччині фіксують вибухи.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та публікує відповідні фотографії, на яких у небі над Волновахою підіймаються клуби диму від вибухів.

«Волноваха «бавовнить». Гарно «бавовнить». Маріупольській район - зафіксовано робота ППО. Поки просто ППО, але чекаємо на «бавовну», - написав Андрющенко під фото.

У наступному пості в Телеграмі він повідомив, що з місця, з Волновахи, підтверджують дані про вибухи. «Ой-вей. з місця кажуть про файну детонацію після «бавовни». Гарно влучили. І де то російське ПєВєО? Просто день Волновахи…», - додав радник мера.

Читайте також: У Луганську пролунали вибухи, над містом видно густий дим

Як повідомлялося, під час вторгнення Росії на Україну в 2022 році місто Волноваха було майже повністю знищене внаслідок тривалих боїв між збройними силами України та Російської Федерації, а також підтримуваних нею «ДНР» та «ЛНР».

Читайте також: У Бердянську пролунали вибухи в районі порту - соцмережі

6 березня 2022 року указом президента України Володимира Зеленського Волновасі було надано звання «Місто-герой України». 11 березня 2022 року Міноборони Росії заявило про взяття міста силами «ДНР».

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-