У Херсоні з мікрорайону Корабел продовжують рятувати тварин попри подовжену комендантську годину

У Херсоні з мікрорайону Корабел продовжують рятувати тварин попри подовжену комендантську годину

Укрінформ
У Херсоні з Острова (мікрорайон Корабел), куди заборонено вʼїзд, допоки там триває обстеження та зʼясування безпекової ситуації через підтоплення та запроваджена подовжена комендантська година, продовжують рятувати тварин.

Про це в Телеграмі у відеоповідомленні заявив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Також хочу зазначити, що зараз ширяться різні чутки стосовно того, що ми не евакуюємо тварин на Острові, де на зараз оголошена комендантська година», - каже Мрочко.

За його словами, це не так, евакуація постійно здійснюється, 13 червня – також.

Читайте також: У київському притулку «Виставковий центр» можна взяти врятованих з Херсонщини тварин

Як повідомляв Укрінформ, комендантська година у мікрорайоні Корабел (Острів) у Херсоні діє з 15 год. 00 хв. 13 червня 2023 року до 12 год. 00 хв наступної доби. Комендантська година в такому режимі триватиме до 19 червня 2023 року включно.

На Херсонщині Рада оборони області заборонила в'їзд до населених пунктів, що постраждали через підтоплення у результаті підриву військовими РФ Каховської ГЕС - заборона діятиме до окремого розпорядження.

Читайте також: З Херсонщини до Львова евакуювали майже 170 тварин

У Києві у Patron Pet center сформувався волонтерський зоозахисний хаб для собак і котів, вивезених з Херсона. Наразі тут перебуває 75 тварин, які постраждали через підрив військовими РФ Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-