У Херсоні рівень води у Дніпрі знизився до 3,6 метра

У Херсоні рівень води у Дніпрі знизився до 3,6 метра

Укрінформ
Рівень води в річці Дніпро у створі поста "Херсон" знизився до 3,6 метра.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила в Телеграмі.

"Станом на 20:00 на р. Дніпро у створі поста «Херсон» спостерігається поступове зниження рівня води та знаходиться на рівні 3,6 м (знижено на 50 см з початку доби; знижено від максимального рівня 177 см)", — ідеться в повідомленні.

На Каховському водосховищі у створі поста "Нікополь", за даними ДСНС, зафіксоване зниження рівня води (з моменту аварії) на 7,67 метра

На правобережжі Херсонської області підтопленими залишаються 32 населені пункти (3 801 будинок, зменшення на 20 будинків), на тимчасово захопленому лівобережжі — 14 населених пунктів.

Від ДСНС до робіт залучені 760 працівників і 174 одиниці техніки, серед яких — 47 плавальних засобів (зокрема п'ять зведених загонів служби).

Читайте також: Рівень води на затопленій Херсонщині вже становить менш як чотири метри

У Херсоні працює мобільна оперативна група апарату ДСНС і техніка підвищеної прохідності (п'ять снігоболотоходів "Богун").

Як повідомляв Укрінформ, станом на 07:00 11 червня рівень води у Дніпрі у створі поста "Херсон" був на рівні 3,92 метра. На Каховському водосховищі у створі поста "Нікополь" фіксувалося зниження рівня на 7,35 метра.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-