Мер Мукачева звинувачує депутатів міськради у саботажі засідань

Мер Мукачева звинувачує депутатів міськради у саботажі засідань

Укрінформ
Мер Мукачева Андрій Балога звернувся до правоохоронців із заявою про саботаж місцевими депутатами роботи міськради.

Про це Балога повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Слова не мають розходитись з ділом, тому сьогодні звернувся до правоохоронних органів з заявою про вчинення злочину депутатами Мукачівської міської ради, які свідомо саботують засідання сесій та профільних депутатських комісій, на яких мають бути розглянуті рішення, вкрай важливі для обороноздатності країни та життєдіяльності громади", - заявив Балога.

За словами міського голови Мукачева, "депутати загрались в політику та перейшли межу, коли їхні дії прямо шкодять як нашим Збройним силам, так і мешканцям громади".

Балога повідомив, що очікує швидкої реакції правоохоронців для надання вчинкам депутатів належної правової оцінки.

"Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність, а під час війни – це також відповідальність перед самим собою як громадянином України, який зобов'язаний на своєму місці робити все можливе, щоб наблизити нашу перемогу", - написав Балога.

Читайте також: У Мукачеві перейменують усі вулиці, названі на честь росіян

Раніше у четвер, 8 червня, в Мукачеві не відбулася сесія міськради через те, що певна кількість міських депутатів від партії "Слуга народу" не прийшли на засідання та не взяли участі в голосуванні. Через це в міськраді не змогли ухвалити низку важливих рішень та виділили кошти: 70 млн грн на ремонт доріг у селах громади; 50 млн грн - 128-й бригаді; 60 млн грн — 3-й окремій штурмовій бригаді (Азов) та 5 млн грн - Мукачівському прикордонному загону; 50 гектарів землі для розбудови військового містечка нової військової бригади; 2,5 млн грн на оздоровлення дітей пільгових категорій, зокрема дітей військових, які загинули у війні Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-